Νέα

Νίκος Τσιμιτάκης: Αστικές Περιηγήσεις

Νίκος Τσιμιτάκης: Αστικές Περιηγήσεις

18.11.16

Σας προσκαλούμε στην έκθεση "Αστικές Περιηγήσεις" του Νίκου Τσιμιτάκη που ξεκίνησε στις 14 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου.

Πρόσκληση στην ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ιωάννη Καραλιά

Πρόσκληση στην ατομική έκθεση ζωγραφικής του Ιωάννη Καραλιά

03.11.16

O Iωάννης Καραλιάς σε συνεργασία με την Εστία Νέα Σμύρνης, σας προσκαλούν στα εγκαίνια της ατομικής ζωγραφικής του έκθεσης με τίτλο «Reflections on a fragment of memory, Colorado and Santa Fe landscapes, Part I» την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016, στις 19.00.Ο θεματικός άξονας της έκθεσης είναι η φύση και τα ηλιοβασιλέματα που έχει αποτυπώσει ο καλλιτέχνης στην μνήμη του από τα ταξίδια του στο...

Καλοκαιρινές Διακοπές

Καλοκαιρινές Διακοπές

08.08.13

Σας ενημερώνουμε πως το κατάστημα μας θα παραμείνει κλειστό από τις 10 εώς και τις 25 Αυγούστου 2013. Να έχετε ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι! Σε λίγες μέρες θα είμαστε πάλι κοντά σας με πολύ έμπνευση και ανανεωμένες ιδέες για τη δημιουργία όμορφων έργων.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ  ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ - Ονειρομνήμες

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ - Ονειρομνήμες

17.04.13

«ΟΝΕΙΡΟΜΝΗΜΕΣ» είναι ο τίτλος της πρώτης ατομικής έκθεσης ζωγραφικής του Αριστείδη Χρυσανθόπουλου, όπου πρόσωπα και σώματα αναζητούν μια θέση στις μνήμες και τα όνειρά μας, «αγγίζοντάς» μας μέσα από όνειρα που αναδύονται από το ασυνείδητο ή το υποσυνείδητο και μέσα από μνήμες που βίωσαν «ταξιδεύοντας» στο χώρο και το χρόνο.

Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013, ώρα 19:...

Έκθεση Φωτογραφίας του Φ. Λογοθέτη στη Πάτρα, χορηγός επικοινωνίας ΣΚΑΪ 89,4

Έκθεση Φωτογραφίας του Φ. Λογοθέτη (χορηγός επικοινωνίας ΣΚΑΪ 89,4-www.skaipatras.gr)

07.09.11

Η Art Cube πιστή στο να ενθαρρύνει ποιοτικές καλλιτεχνικές πρωτοβουλίες, με χαρά σας ενημερώνει για την έκθεση φωτογραφίας ενός φίλου και συνεργάτη της, του Φάνη Λογοθέτη που ξεκινάει αυτή τη Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου (εγκαίνια), στην Πάτρα. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι και την 1τη Οκτωβρίου 2011.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την έκθεση μπορείτε να επικοινωνήσετε...

Έκθεση ζωγραφικής "83 Ναυτικά Μίλια" με τον Πέτρο Σοροπάνη

Έκθεση ζωγραφικής "83 Ναυτικά Μίλια" με τον Πέτρο Σοροπάνη

30.07.11

Στην Art Cube αγαπάμε την τέχνη και τους καλλιτέχνες, ένας από αυτούς με τον οποίο συνεργαστήκαμε πρόσφατα και μας είναι ιδιαίτερα αγαπητός, δημιουργεί ιδιαίτερες ατμόσφαιρες. Μοιραζόμαστε λοιπόν εδώ μαζί σας την πρόσκληση στην ιδιαίτερη του έκθεση!

Στην έκθεση με τίτλο "83 Ναυτικά Μίλια", η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τέχνης "Ερμούπολη" της Σύρου από τις 2...

Art Cube on Social Media

Art Cube on Social Media

03.04.11

Η Art Cube αποκτά παρουσία και στα λεγόμενα social media: επισκεφτείτε την στο Facebook και στο Flickr. Στο μεν Facebook θα μπορείτε να επικοινωνείτε με την Art Cube, και να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες της, και να σχολιάζετε βεβαίως-βεβαίως!

Στο δε δεύτερο μέσο, το Flickr, θα μπορείτε να δείτε...