Κορνίζες

Κορνίζες - Μεταλλικές Κορνίζες

Name of the category: 
Μεταλλικές Κορνίζες
Περιγραφή: 

Η μεταλλική κορνίζα αποτελεί μια διακριτική λύση για να συνοδεύσει τα μοτίβα σας. Εξασφαλίζει διακριτικότητα εφόσον την επιλέξουμε για να πλαισιώσει ένα έργο που δεσπόζει από μόνο του, ή του οποίου το στυλ επιτάσσει μία τέτοια λύση, καθώς και απίστευτη αντοχή σε μεγάλες διαστάσεις & στον χρόνο. Διαθέτουμε 13 βασικές σειρές που διατίθενται σε δεκάδες χρώματα.

Κορνίζες - Ξύλινες Κορνίζες

Name of the category: 
Ξύλινες Κορνίζες
Περιγραφή: 

Λόγω της διαχρονικής και κλασικής αξίας της ξύλινης κορνίζας έχουμε πάντα στην διάθεση μας τεράστια ποικιλία ξύλινων κορνιζών, την οποία χωρίσαμε σε ποικίλες κατηγορίες ανάλογα με το στυλ και την τεχνοτροπία της κάθε μίας, ώστε να μπορείτε να βρείτε την κατάλληλη επιλογή για το μοτίβο σας . Οι κατηγορίες αυτές είναι: ethnic, κλασικές, μοντέρνες, alternative, black & white, και παιδικές.

Πεταλούδα σε Ξύλινη Κορνίζα

Project Πεταλούδα

Μας ζητήθηκε να συλλάβουμε μια ειδική κατασκευή για την πλαισίωση μίας πραγματικής πεταλούδας. Η Art Cube λοιπόν, πραγματοποίησε μια ειδική κατασκευή όπου η πεταλούδα τοποθετείται σε ξύλινη κορνίζα με μια τεχνική που δίνει την αίσθηση της αιώρησης της πεταλούδας στο εσωτερικό της κατασκευής.

Δυσκολία του έργου αυτού

Τοποθέτηση της Πεταλούδας μέσα στην ξύλινη κορνίζα προσέχοντας για να μην την φθείρουμε, και με σκοπό να δώσουμε την οπτική αίσθηση αιώρησης αυτής.

Βυζαντινή Εικόνα του 1890

Project Αγιογραφία

Μας ζητήθηκε να κάνουμε μια ειδική κατασκευή για μια παλιά Βυζαντινή αγιογραφία που μας εμπιστεύτηκε ένας πελάτης μας, για να επιτύχουμε την ανάρτηση της, χωρίς την χρήση κόλλας ή οποιασδήποτε άλλης επέμβασης σε αυτήν, που θα μπορούσε να προκαλέσει έστω και την παραμικρή φθορά στην εικόνα.

Δυσκολία του έργου αυτού

Τοποθέτηση της Αγιογραφίας με την ελάχιστη δυνατή επέμβαση πάνω σε αυτή.

Υλικά

Μπορντό βελούδο - MDF - Ξύλινη κορνίζα με φύλλο χρυσού

Πλακίδιο σε Ξύλινη Κορνίζα

Πλακάκι σε ξύλινη κορνίζα

Στην περίπτωση αυτού του πελάτη, μας ζητήθηκε να υλοποιήσουμε μια ειδική κατασκευή, που να επιτρέπει στο πλακάκι που μας εμπιστεύτηκε να τοποθετηθεί σε μια ξύλινη κορνίζα, αφήνοντας ωστόσο κάποιο κενό ανάμεσα τους.

Δυσκολία του έργου αυτού

Τρόπος στήριξης του πλακιδίου στην κορνίζα λόγω του ασυνήθιστα μεγάλου βάρους του.

Υλικά

Κόντρα πλακέ - Ξύλινη κορνίζα ντεκαπέ - Ύφασμα

Φωτισμένος Auguste Rodin

Project Auguste Rodin

Η κατασκευή που θα παρουσιάσουμε είναι μια ειδική κατασκευή για την πραγματοποίηση της οποίας χρησιμοποιήθηκε φαρδύ προφίλ μεταλλικής κορνίζας με διπλή πατούρα, κοπτικό μηχάνημα Plexiglass, εκτυπωτικό σε PVC και ειδικός κρυφός LED φωτισμός.

Δυσκολία αυτού του έργου

Τρόπος στήριξης του Plexiglass στην κορνίζα και τοποθέτηση κρυφού φωτισμού.

Υλικά

PlexiGlass - PVC - Μεταλλική κορνίζα - LED φωτισμός

Κορνίζες ή Κάδρα

Η κορνίζα ξύλινη, μεταλλική ή και πλαστική, αποτελεί τα όρια της εικόνας στην εικαστική τέχνη. Εκεί σταματάει το σχέδιο. Αρχικά αναφερόταν στα πλαίσια του πίνακα στην ζωγραφική. Μπορεί όμως να πλαισιώσει και έναν καθρέφτη για όσους επιζητούν έναν ιδιαίτερο καθρέφτη. Η κορνίζα είναι το αποτέλεσμα ειδικής εργασίας και επεξεργασίας σύμφωνα με ακριβείς τεχνικές.