Πλαστικοποιήσεις

Πλαστικοποιήσεις - Γυαλιστερή Διάφανη

Name of the category: 
Γυαλιστερή Διάφανη
Περιγραφή: 

Επικαλύπτεται το έργο ή η αφίσα της επιλογής σας, με φιλμ πλαστικοποίησης τύπου Γυαλιστερή, για μεγαλύτερη ομοιότητα με την φυσική αντανάκλαση του τζαμιού. Επίσης επιτρέπει να φαίνονται καλύτερα οι λεπτομέρειες της εικόνας.

Πλαστικοποιήσεις - Ματ Διάφανη

Name of the category: 
Ματ Διάφανη
Περιγραφή: 

Επικαλύπτεται το έργο ή η αφίσα της επιλογής σας, με φιλμ πλαστικοποίησης τύπου Ματ. Το αποτέλεσμα είναι πολύ διακριτικό και σχεδόν δεν φαίνεται η πλαστική επίστρωση που έχει γίνει. Προστατεύει το μοτίβο σας, χωρίς να κλέβει την παράσταση από την εικόνα.

Πλαστικοποιήσεις - Απομίμηση Καμβά/Μουσαμά

Name of the category: 
Απομίμηση Καμβά/Μουσαμά
Περιγραφή: 

Επικαλύπτουμε το έργο ή την αφίσα της επιλογής σας, με φιλμ πλαστικοποίησης τύπου καμβά για ένα αποτέλεσμα με την όψη ενός μουσαμά.

Πλαστικοποιήσεις

Εάν επιθυμείτε να προστατεύσετε ένα έργο τέχνης και θέλετε να αποφύγετε το τζάμι λόγω της αντανάκλασης που δημιουργεί, σας δίνουμε την δυνατότητα μιας οικονομικής λύσης επικάλυψης και προστασίας του έργου σας, με την τεχνική της πλαστικοποίησης. Η τεχνική αυτή αντικαθιστά κυριολεκτικά το τζάμι. Η τεχνική της πλαστικοποίησης, εφαρμόζεται κυρίως στην περίπτωση των αφισών, διότι είναι μη-αναστρέψιμη.