Επικολλήσεις

Επικολλήσεις - Επικόλληση σε KAPA FIX

Name of the category: 
Επικόλληση σε KAPA FIX
Περιγραφή: 

Το Kapa Fix είναι ένα υλικό πολύ ελαφρύ, τελείως επίπεδο, με διπλό φύλλο αλουμινίου για μόνωση. Προσφέρεται σαν λύση για μεγάλες διαστάσεις ή λύσεις όπου το μεγάλο βάρος του πλαισιωμένου μοτίβου αποτελεί πρόβλημα. Ιδανική λύση για όσους επιζητούν την ποιότητα στην διακόσμηση, και δεν έχουν στην διάθεση τους στιβαρούς τοίχους π.χ. Μεγάλοι επαγγελματικοί χώροι με ελαφριά χωρίσματα τύπου open-spaces, που δεν μπορούν να θυσιάσουν την ποιότητα της αισθητικής διακόσμησης του χώρου τους. Διατίθεται σε πάχος 3cm - 5cm & 10cm.

Επικολλήσεις - Σε υλικό της επιλογής σας

Name of the category: 
Σε υλικό της επιλογής σας
Περιγραφή: 

Στην Art Cube, διαθέτουμε τα κατάλληλα μηχανήματα, εμπειρία και γνώση όλων των τεχνικών που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κολλήσετε την εικόνα της επιλογής σας, στο στήριγμα της επιλογής σας. Έχετε κάποιο υλικό που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε σαν υπόβαθρο μίας αγαπημένης σας εικόνας; Θέλετε να δωρίσετε μία αφίσα με μοναδικό στήριγμα; Είμαστε εδώ για να υλοποιήσουμε αυτήν την κατασκευή ειδικά για εσάς.

Επικολλήσεις - Επικόλληση σε PVC

Name of the category: 
Επικόλληση σε PVC
Περιγραφή: 

H επικόλληση αυτή, σε συνδυασμό με την κατάλληλη πλαστικοποίηση, προσφέρει την μεγαλύτερη δυνατή προστασία σε χώρους με πολύ υγρασία. Διατίθεται σε πάχος 3cm - 5cm & 10cm.

Επικολλήσεις - Επικόλληση σε MDF

Name of the category: 
Επικόλληση σε MDF
Περιγραφή: 

Μια οικονομική λύση αποτελεί η επικόλληση σε MDF. Διατίθεται σε πάχος 3cm - 6cm & 10cm.

Επικολλήσεις

<

p>Η επικόλληση μίας αφίσας ή και κάποιου άλλου έργου πάνω σε κάποιο σκληρό στήριγμα είναι μία τεχνική που έχει κυρίως προστατευτικό ή και προληπτικό σκοπό. Χρησιμοποιείται κυρίως στην περίπτωση των αφισών ή όταν έχουμε μοτίβα που είναι τσαλακωμένα, σκισμένα, έχουν μαζέψει υγρασία, ακόμη και βραχεί ή απλά θέλουμε να εξασφαλίσουμε μια προστασία της αφίσας μας από τα ''φουσκώματα" του χαρτιού που αλλοιώνουν την τελική ποιότητα και όψη του πλαισιωμένου έργου. Η επικόλληση μίας αφίσας ή άλλου μοτίβου, μπορεί να πραγματοποιηθεί πάνω σε διάφορες επιφάνειες.