Ανάγλυφες

Ανάγλυφες - Superior

Name of the category: 
Superior
Περιγραφή: 

Η superior ανάγλυφη καμβοποίηση μεταφέρει την αφίσα σας σε καμβά χωρίς την χρήση εκτυπωτικού μηχανήματος. Γίνεται επιχρωματισμός του καμβά για να τονίσουμε τα χρώματα και η αφίσα να παραπέμπει σε ένα ''αυθεντικό έργο''. Επεξεργαζόμαστε τον καμβά για να προστεθεί μία ανάγλυφη επιφάνεια πάνω σε αυτόν, μιμούμενη την τεχνοτροπία κάθε μοτίβου. Κάνουμε χρήση μίας ειδικής πλαστικοποίησης για προστασία του χαρτιού από UV ακτίνες και εξωτερικούς παράγοντες.

Ανάγλυφες - Standard

Name of the category: 
Standard
Περιγραφή: 

Η απλή ανάγλυφη καμβοποίηση έγκειται στη μεταφορά της ίδιας της αφίσας σας σε καμβά, χωρίς την χρήση εκτυπωτικού μηχανήματος. Γίνεται επεξεργασία του καμβά για να προστεθεί ανάγλυφη επιφάνεια σε αυτόν, για την απομίμηση της τεχνοτροπίας κάθε μοτίβου, και χρησιμοποιείται επιπλέον ειδική πλαστικοποίηση για προστασία του χαρτιού από UV ακτίνες και άλλους εξωτερικούς παράγοντες φθοράς.

Ανάγλυφες Καμβοποιήσεις

Με την ανάγλυφη καμβοποίηση μπορείτε να μεταμορφώσετε την αφίσα σας σε ένα μοτίβο που να φαίνεται σαν να είναι ζωγραφισμένο σε τελάρο ζωγραφικής. Με την επεξεργασία αυτή, η αφίσα θα φαίνεται σαν να έχει ζωγραφιστεί πάνω σε καμβά.

Για την απόκτηση αυτού του εφέ, χρησιμοποιείται μία ειδική επεξεργασία για να γίνει απαλοιφή της ψίχας του χαρτιού. Έπειτα γίνεται επικόλληση της αφίσας πάνω σε καμβά χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική που καθιστά την επιφάνεια ανάγλυφη και τέλος τοποθετείται μία ειδική πλαστικοποίηση για την προστασία του χαρτιού.