Τελαρώματα / Box

Τελαρώματα / Box - Τελαρόξυλο

Name of the category: 
Τελαρόξυλο
Περιγραφή: 

Μπορείτε να επιλέξετε από διάφορα τελάρα πάχους από 1,5 cm μέχρι και 4 cm, όπως επίσης έχετε την δυνατότητα να μας ζητήσετε την κατασκευή ενός τελάρου με την επιλογή του πάχους που επιθυμείτε.

Τελαρώματα / Box - Τύπου Box

Name of the category: 
Τύπου Box
Περιγραφή: 

Η τεχνική που χρησιμοποιείται σε μοντέρνα κυρίως μοτίβα και επιτρέπει στο καμβά και το τελάρο να σταθούν μόνα τους, χωρίς να χρειάζεται αν συνοδευτούν από κορνίζα. Χρησιμοποιείται τελάρο πάχους 3,5 cm και άνω, με πλαϊνό χρωματισμό του καμβά εφόσον το επιλέξετε. Αποτελεί προτίμηση των Μουσείων.

Τελαρώματα / Box - Gallery

Name of the category: 
Gallery
Περιγραφή: 

Η τεχνική αυτή έγκειται στο κάρφωμα με συνδετήρες στην μη-φανερή πλευρά του τελάρου με συνέχεια του μοτίβου στο πλαϊνό μέρος. Κυρίως χρησιμοποιείται σαν τεχνική για να πατήσει το τελάρο πάνω στην κορνίζα αλλά και να μπορεί να σταθεί και μόνο του στο χώρο.

Τελαρώματα / Box - Standard

Name of the category: 
Standard
Περιγραφή: 

Το τελάρωμα τύπου Standard είναι μία συμβατική τεχνική που ακολουθείται σε πληθώρα περιπτώσεων στους καμβάδες, με φανερούς στο πλάι συνδετήρες. Κυρίως χρησιμοποιείται εφόσον ακολουθεί συμβατική πλαισίωση του καμβά με κορνίζα.

Τελαρώματα - Box

Η σωστή τοποθέτηση του καμβά σε τελάρο καθώς και η σωστή επιλογή του πάχους του τελάρου που θα επιλέξουμε μας εγγυάται μια καλαίσθητη και αρμονική παρουσίαση του τεντωμένου στο ξύλο έργο/καμβά. Χρησιμοποιώντας τελαρόξυλα μόνο από πεύκο και ενισχύσεις τελάρων μόνο από πεύκο σας εγγυόμαστε απόλυτη προστασία από το σαράκι και τις καιρικές συνθήκες που καταστρέφουν και αλλοιώνουν αντίστοιχα την τελική εμφάνιση του τελαρωμένου μοτίβου.