Αφίσες

Αφίσες ή Posters

Οι αφίσες τέχνης αναπαράγουν κάποιο έργο τέχνης, και αποτελούν ένα διακοσμητικό στοιχείο χαμηλού κόστους. Στην Art Cube, σας δίνουμε την δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε μία πολύ μεγάλη επιλογή θεμάτων και ζωγράφων που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Έλληνες και Ξένοι Ζωγράφοι. Οι αφίσες μας προέρχονται από καλλιτεχνικούς οίκους της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, είναι off-set εκτυπώσεις, και εκτυπώνονται σε χαρτί κυρίως από 240 gr και πάνω.

<

p>Επίσης υπάρχουν σε ποικίλες διαστάσεις: από μικρές 15 x15 cm, μέχρι και μεγάλες 100 x 150 cm.

Αφίσες - Ξένοι Ζωγράφοι

Name of the category: 
Ξένοι Ζωγράφοι
Περιγραφή: 

Στην κατηγορία των Ξένων Ζωγράφων, μπορείτε να βρείτε μία ποικιλία αναπαραγωγών πρωτότυπων έργων, παγκοσμίων εκπροσώπων της Ζωγραφικής, ανεξαρτήτου εποχής και κινήματος. Μην διστάσετε να ρωτήσετε την Art Cube για την εύρεση του θέματος που αναζητάτε. Επιλέξτε την πλαισίωση της αφίσας με την κορνίζα που επιθυμείτε ή επιλέξτε μία ιδιαίτερη επεξεργασία της αφίσας εφόσον δεν θέλετε κορνίζα.

Αφίσες - Έλληνες Ζωγράφοι

Name of the category: 
Έλληνες Ζωγράφοι
Περιγραφή: 

Βρείτε σε αυτήν την κατηγορία της Art Cube, πλήθος αντιγράφων σε αφίσες, πρωτότυπων έργων Ελλήνων Ζωγράφων, όλων των εποχών και κινημάτων. Ιδανική πρόταση για δώρο, που μπορεί να προσωποποιηθεί με την επιλογή μίας ταιριαστής κορνίζας ή κάποιας ιδιαίτερης τεχνικής. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν επιθυμείτε κάποιο ξεχωριστό θέμα.