Μεταξοτυπίες

Μεταξοτυπίες - Ξένοι Ζωγράφοι

Name of the category: 
Ξένοι Ζωγράφοι
Περιγραφή: 

Στην κατηγορία των Ξένων Ζωγράφων της Art Cube, μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από μεταξοτυπίες καλλιτεχνών του εξωτερικού. Ανάμεσα στις διάφορες συλλογές ξένων μεταξοτυπιών μας, αξιοσημείωτη είναι η Γαλλική μας συλλογή, ωστόσο και οι υπόλοιπες συλλογές μας είναι πολύ πλούσιες.

Μεταξοτυπίες - Έλληνες Ζωγράφοι

Name of the category: 
Έλληνες Ζωγράφοι
Περιγραφή: 

Βρείτε σε αυτήν την κατηγορία της Art Cube, μια μεγάλη ποικιλία από Μεταξοτυπίες Ελλήνων Ζωγράφων. Συνεργαζόμαστε με πολλούς Ελληνικούς καλλιτεχνικούς οίκους, Μεταξοτυπικά εργαστήρια αλλά και ζωγράφους για να μπορούμε να αυξάνουμε την ποικιλία μας συνέχεια, και ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ιδανικότερη εικαστική λύση που σας ταιριάζει.

Μεταξοτυπίες

Οι Μεταξοτυπίες αναπαράγουν κάποιο έργο τέχνης με την τεχνική της μεταξοτυπίας και αποτελούν ένα συλλεκτικό αριθμημένο διακοσμητικό στοιχείο. Στην Art Cube, σας δίνουμε την δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα σε μία πολύ μεγάλη ποικιλία θεμάτων και ζωγράφων που χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Έλληνες και Ξένοι Ζωγράφοι. Όλες οι Μεταξοτυπίες μας συνοδεύονται από γνήσιο πιστοποιητικό, αρίθμηση και υπογραφή του ζωγράφου. Στο χώρο μας θα βρείτε από πολύ μικρές διαστάσεις κατάλληλες για επιχειρηματικά δώρα έως μεγάλες διαστάσεις για τον πιο απαιτητικό συλλέκτη.