Καθρέφτες

Καθρέφτες - Ειδική Κατασκευή

Name of the category: 
Ειδική Κατασκευή
Περιγραφή: 

Σε λίγο κοντά σας!

H Art Cube σας προτείνει την ειδική κατασκευή και δημιουργία μοναδικών καθρεφτών, που παντρεύουν το πολύ καθαρό και καλής ποιότητας επαργυρωμένο τζάμι, με κάποιο πόστερ ή και ύφασμα. Στην αντίθετη από την ασημωμένη όψη, τοποθετούμε και κολλάμε κάποια πόστερ ή και το ύφασμα της επιλογής σας, δημιουργώντας έτσι έναν καθρέφτη που θα διακοσμεί με προσωποποιημένο τρόπο τον χώρο σας, και θα αντανακλά την εικόνα της αρέσκειας σας. Ιδανική λύση για ιδιαίτερα δώρα.

Καθρέφτες - Συμβατική Ποιότητα

Name of the category: 
Συμβατική Ποιότητα
Περιγραφή: 

Οι συμβατικής ποιότητας καθρέφτες, αποτελούν μία πιο οικονομική και πρακτική λύση. Το γεγονός ό,τι κατασκευάζονται από πιο κοινό λειωμένο μέταλλο από το ασήμι ή και πλαστικό ακόμη -λιγότερο ευαίσθητα υλικά- τους καθιστά πιο εύχρηστους σε γενικές γραμμές επειδή απαιτούν λιγότερη προσοχή στην συντήρηση και στο καθάρισμα. Είναι ιδανικοί για οικιακούς χώρους, και επαγγελματικούς χώρους όπου προέχει όμως ο λειτουργικός χαρακτήρας.

Καθρέφτες - Extra-Clear

Name of the category: 
Extra-Clear
Περιγραφή: 

Οι καθρέφτες extra-clear ποιότητος, αποκτούνται μετά από την χημική διαδικασία επιστρώματος από ασήμι του γυαλιού, ούτως ώστε να εμφανίζει λιγότερες ατέλειες, καθώς και από την αφαίρεση του ''πράσινου χρώματος'' του καθρέπτη πράγμα που προσφέρει απόλυτη διαύγεια και εξαίσια απεικόνιση του ειδώλου. Κατάλληλο κυρίως για επαγγελματική χρήση, αποτελεί και ιδανική λύση για κάποιον ιδιώτη που επιθυμεί έναν καθρέφτη κορυφαίας ποιότητας για τον ιδιαίτερο του χώρο.

Καθρέφτες - Αντικέ

Name of the category: 
Αντικέ
Περιγραφή: 

Το λεγόμενο "αντικέ φινίρισμα" προσθέτει με ειδική οξείδωση, σε έναν καθρέφτη, μία όψη φυσικά πεπαλαιωμένη, που κανονικά έρχεται με την πάροδο του χρόνου να προσθέσει μία φυσική πατίνα σε ένα αντικείμενο. Ως μια πρόταση διακοσμητική -κυρίως- διατίθεται σε πληθώρα σχεδίων και χρωμάτων.

Καθρέπτες ή Καθρέφτες

Οι καθρέπτες είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα διακοσμητικά αντικείμενα της Art Cube, λόγω της μεστής τους εμφάνισης, και λόγω της ατμόσφαιρας που δημιουργούν σε έναν χώρο από μόνοι τους. Μπορούν να μικρύνουν, ή και να μεγαλώσουν έναν χώρο ανάλογα με τον τρόπο που θα τους τοποθετήσουμε και κυρίως αντικατοπτρίζουν πράγματα και ανθρώπους που μας αρέσουν και αγαπούμε. Στην Art Cube, διαθέτουμε καθρέπτες όλων των ειδών για να ικανοποιούμε όλα τα γούστα. Προέρχονται από πιστοποιημένους κατασκευαστές από την Ιταλία και το Βέλγιο.