Ειδικές Κατασκευές

Ειδικές Κατασκευές - Δημιουργία Ειδικού Passe-partout

Name of the category: 
Δημιουργία Ειδικού Passe-partout
Περιγραφή: 

H Art Cube σας προτείνει την ειδική κατασκευή και δημιουργία μοναδικών passe-partout. Με ειδικό μηχάνημα κενού αέρος και τεχνικές διεργασίες ενοποιούμε το χάρτινο περιθώριο μας με κάποιο χαρτί ή και ύφασμα που μπορείτε να μας προμηθεύσετε και εσείς, δημιουργώντας έτσι ένα passe-partout που θα διακοσμεί με προσωποποιημένο τρόπο τον χώρο σας, και θα αντανακλά την εικόνα της αρέσκειας σας.

Ειδικές Κατασκευές - Δημιουργία Ειδικής Κορνίζας

Name of the category: 
Δημιουργία Ειδικής Κορνίζας
Περιγραφή: 

(Σύντομα κοντά σας) H Art Cube σας προτείνει την ειδική κατασκευή και δημιουργία μοναδικών καθρεφτών, που παντρεύουν το πολύ καθαρό και καλής ποιότητας επαργυρωμένο τζάμι, με κάποιο πόστερ ή και ύφασμα. Στην αντίθετη από την ασημωμένη όψη, τοποθετούμε και κολλάμε κάποια πόστερ ή και το ύφασμα της επιλογής σας, δημιουργώντας έτσι έναν καθρέφτη που θα διακοσμεί με προσωποποιημένο τρόπο τον χώρο σας, και θα αντανακλά την εικόνα της αρέσκειας σας. Ιδανική λύση για ιδιαίτερα δώρα.

Πεταλούδα σε Ξύλινη Κορνίζα

Project Πεταλούδα

Μας ζητήθηκε να συλλάβουμε μια ειδική κατασκευή για την πλαισίωση μίας πραγματικής πεταλούδας. Η Art Cube λοιπόν, πραγματοποίησε μια ειδική κατασκευή όπου η πεταλούδα τοποθετείται σε ξύλινη κορνίζα με μια τεχνική που δίνει την αίσθηση της αιώρησης της πεταλούδας στο εσωτερικό της κατασκευής.

Δυσκολία του έργου αυτού

Τοποθέτηση της Πεταλούδας μέσα στην ξύλινη κορνίζα προσέχοντας για να μην την φθείρουμε, και με σκοπό να δώσουμε την οπτική αίσθηση αιώρησης αυτής.

Βυζαντινή Εικόνα του 1890

Project Αγιογραφία

Μας ζητήθηκε να κάνουμε μια ειδική κατασκευή για μια παλιά Βυζαντινή αγιογραφία που μας εμπιστεύτηκε ένας πελάτης μας, για να επιτύχουμε την ανάρτηση της, χωρίς την χρήση κόλλας ή οποιασδήποτε άλλης επέμβασης σε αυτήν, που θα μπορούσε να προκαλέσει έστω και την παραμικρή φθορά στην εικόνα.

Δυσκολία του έργου αυτού

Τοποθέτηση της Αγιογραφίας με την ελάχιστη δυνατή επέμβαση πάνω σε αυτή.

Υλικά

Μπορντό βελούδο - MDF - Ξύλινη κορνίζα με φύλλο χρυσού

Πλακίδιο σε Ξύλινη Κορνίζα

Πλακάκι σε ξύλινη κορνίζα

Στην περίπτωση αυτού του πελάτη, μας ζητήθηκε να υλοποιήσουμε μια ειδική κατασκευή, που να επιτρέπει στο πλακάκι που μας εμπιστεύτηκε να τοποθετηθεί σε μια ξύλινη κορνίζα, αφήνοντας ωστόσο κάποιο κενό ανάμεσα τους.

Δυσκολία του έργου αυτού

Τρόπος στήριξης του πλακιδίου στην κορνίζα λόγω του ασυνήθιστα μεγάλου βάρους του.

Υλικά

Κόντρα πλακέ - Ξύλινη κορνίζα ντεκαπέ - Ύφασμα

Φωτισμένος Auguste Rodin

Project Auguste Rodin

Η κατασκευή που θα παρουσιάσουμε είναι μια ειδική κατασκευή για την πραγματοποίηση της οποίας χρησιμοποιήθηκε φαρδύ προφίλ μεταλλικής κορνίζας με διπλή πατούρα, κοπτικό μηχάνημα Plexiglass, εκτυπωτικό σε PVC και ειδικός κρυφός LED φωτισμός.

Δυσκολία αυτού του έργου

Τρόπος στήριξης του Plexiglass στην κορνίζα και τοποθέτηση κρυφού φωτισμού.

Υλικά

PlexiGlass - PVC - Μεταλλική κορνίζα - LED φωτισμός

Ειδικές Κατασκευές

Στην Art Cube ακόμη και αν δεν έχουμε κάτι ετοιμοπαράδοτο, μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό που εσείς επιθυμείτε. Με την υπηρεσία της ειδικής κατασκευής σας δίνουμε την δυνατότητα να επιλέξετε το ακριβές χρώμα που εσείς θέλετε για την κορνίζα σας, ή το σχέδιο της κορνίζας που εσείς έχετε σχεδιάσει. Ακόμη το passe-partout που θα χρησιμοποιήσουμε για το έργο σας, μπορεί και αυτό να γίνει με το ύφασμα που εσείς θα μας φέρετε.